Friday, October 29, 2010

~ gambar2 pemandangan. ~

salam/helloo...

 gambr2 ni ak u jumpe dlm lappy aku.. 
da lme da ade sbnrnye.
aku je br prasan... 
=)






~ ~ ~

Wednesday, October 27, 2010

Islamic Fashion Festival (Monte Carlo )... ???

salam/helloo.. 

first of all, 
aku nk ckp, yg aku ni mmg kurg pandai bab2 agame ni.. 
so, x ley la aku nk bagi dalil2 kan..
so, korg tgk clip ni, dan jgn lupe komen ea.

video

pd aku, mende gini x ptot jadi.. 
huh
so, ape pndpt korg? 

~ ~ ~

Monday, October 25, 2010

ilustrasi aborsi..

salam/helloo...

hari ni aku nk post smthing yg agak crucial.. 
klw rase x berminat, sile jgn bace.. hehe..  



info ni aku amik dr salah satu blog feveret aku.. 
harap2 mnjadi pengajaran buat kite sume kay.. 
~  ~ ~

Thursday, October 7, 2010

transport phenomena.. asal la ko susah sgt.. hukhuk

salam/hellooo

kuciwa sieh.. 
study gile2..
bile nk jawab test, 
soalan susah mcm haram..
adui~

~ hati ku luk lg..~

Saturday, October 2, 2010

surat cinta dari pak guard..

salam/helloo...

yeah, skali lg aku dapat surat cinte dr pak guard..
huh, saket tol hati aku..
tp nk wat cmne, mmg dah salah aku park kat garis kuning kan.. 
huhu
mlayg lg la rm 30 aku..
ades..!!

huhuhu~