Thursday, October 7, 2010

transport phenomena.. asal la ko susah sgt.. hukhuk

salam/hellooo

kuciwa sieh.. 
study gile2..
bile nk jawab test, 
soalan susah mcm haram..
adui~

~ hati ku luk lg..~

6 comments:

Abu Huzaifah said...

hahaha,aku dah lepas dah benda ni

hasifi b hasnan said...

aduh.. tension sieh.. soalan satu tu ok la.. aku bley jawab. soalan due... tu mcm haram... huk

fardina said...

haih T_T

soalan satu pun aku blur tadi

slackk gile nk integrate mcm mana pn lupe. adoii

please lah, aku feel VERRY LONELY right now.nak kene jumpe die ni esok ni !

haihh

hasifi b hasnan said...

fardina : huhu..ala, aku nye soalan satu tu pon, x semestinye betol pon.. hukhuk.. esok cpdc.. lg la rse saket jiwe.. huhu

pESAwah said...

aku rase kite patot buat group I FEEL LONELY lah kat fb. pastu kalau nak pi dating ngn doc, kite bole g same2.

dien, aku pon fes Q macam jadah mane ntah..

hasifi b hasnan said...

pESAwah : btol2.. papehal, bley g jumpe die rmai2.. haha. weh, cpdc cmne? aku tgk solution chpter 4 utk hmwork tu, hampir sume aku x phm.. huhu.. mcm nk give pon ade jgk nih.. hukhuk