Monday, June 28, 2010

kereta.? adui..

salam/helloo...


asal la topik aku mlm ni pasal krete? isk2, ko ni berangn la sipi.. hmmm, utk memiliki sesuatu tu, kite mesti la kne ade angan2 dulu kan? hehe.. hmm, bile meningkat usia 21 ni.. kite da smakin menghampiri alam dewasa tw..( memadai je aku ni kan.. haha) so, kite spatutnye da kne mule memikirkan mase depan tw. contohnye la, kerje ape nnt? bile nk kawen? ops, yg ni jgn sebut kuat2.. dengar kat mak aku nnt, mau x cukup tanah aku kne kejar ngn die.. mne taknye, studi pon x abes lg.. hmm, pastu, nk pkai krete ape? dan laen2 lah..haha. tp dalam2 byk2 tu, aku nk fokuskan pasal kerete la.. hehe


sekarang ni, aku gne charade aura.. sayang woo.. first car ni.. 



hmm, bile da keje nnt.. mesti la nk sambar kete biase2 dl kan.. ye la.. duit yg ade ni, nk gne utk bli umah la, kawen la.. isk2 asyek2 kawen .. hu.. time tu, pkai krete saga pon da ok kan.. hehe


hmmm, bile da berjaye sket.. duit pon ade.. aku ingt nk angkut suzuki swift la..  aku minat glew krete ni.. hu






hmm, bile da kawen dan anak pon ade la 2 3 org,  kne la tuka krete lagi kan.. ha, part tu aku x mo pk lg.. haha, kawen pon belom lg bai,, isk2.. tp yg pasti la, aku ingt nk angkut evo la sbijik.. pling2 tidak pon evo 7 kan.. isk2.. tinggi sungguh angn2 aku ni.. hu.



fuhh..! gile sporty. haha..  mmg tinggi angn2 aku kan.. huhu, nk merealisasikan segale impian2 ni, kne la aku studi mcm org 'gilak' pasni..  smoge dapat keje yg bgus2..  hehe.. ~~

4 comments:

nur hidayah isa said...

angkat ferrari 1..hhehe

sipisenan said...

nur hidayah isa : wow, klw aku angkat ferrari, pasni mkn nasi ngn budu je la.. hehe

car pictures said...

nice post. thanks.

Anonymous said...

*NUMPANG PROMO, yach...
Kesempatan emas utk para pengguna TELKOMSEL dan pecinta FACEBOOK, utk mendapatkan SEPUASNYA tanpa batas semua langsung dari handphone kamu. GAMPANG! cukup ketik REG FB kirim ke 9789 (khusus pengguna telkomsel, yach..) Anda akan mendapatkan info2 penting tentang trik2 membuat facebook (upload foto,status, comment, dll..) ato gmn cara bergabung situs jejaringan sosial lain. Ayo ooo jgn sampe ketinggalan update2 info lainny..