Sunday, January 17, 2010

merajuk..?? ish2..

salam/hello... 
ape khabar korg..harap semuanyer baek2 saja..post ari ni agak mnarik dan aku sndri x pnh terpk nk buat. tp x per, pasni klw awek aku mrajuk, tw la aku..haha

BILA...

1. Bila awek mula mengamuk baling-baling barang
- Cuba anda sambut apa yang dia baling. Inilah masanya anda nak tunjuk kepantasan dan kehebatan menjadi goal keeper. Tidak sia-sia selalu jadi keaper masa main futsal. kalau tak pun main baling-baling dengan Si dia.

2. Bile awek mula menjerit tak pasal-pasal menengking, membebel tanpa henti
- Anda menyanyilah sekuat hati dengan penuh perasaan mengikut melodi sebenar penyanyi asal. Inilah masanya untuk anda menunjukkan suara anda sehebat Faizal Tahir,Tomok atau pun Black (Mentor). Walaupun suara kita tak sedap mana ianya akan menjadi sedap.


3. Bile awek anda tenung macam nak telan (garang arh konon!)
- Anda senyum jek pandang si dia! Inilah masenya anda tunjuk betapa comelnyer muka anda ketika senyum!. wakaakakkaka

4. Bile awek anda ambil semua barang2 dia ala2 nak lari dari rumah.
- Tolonglah kemaskan barang² dia bersama-sama. Ambil semua barang² dia masukkan dalam plastik sampah kaler itam tuh. Inilah masanya untuk anda tunjuk betapa rajinya, ringan tulang dan mempunyai semangat bergotong royong serta suka bantu membantu, idea ni telah terbukti berjaya bagi mereka yang betul-betul macho.

5. Bile awek menangis akibat terlalu marah dan sakit hati hingga mengalirkan airmata
- Anda ketawalah berdekah² hingga terguling². Inilah masanya untuk anda buktikan bahawa anda sedang berusaha membuatkan si dia gembira ketika dia sedang berduka, sedih Dan terluka!. kalau tidak menjadi juga, anda sama-sama nangis dengan dia, bertanding sape nangis paling kuat. mesti si dia berhenti menangis.. ha3..

haha, pasni korg bley la aplikasikn.. tp, klw pape jd jgn salah kn aku..ngee~~~



~ish2..~
 

8 comments:

~kuyam~ said...

hahhahaa
yg no.3 tu,tnjuk mke comel ak rse ko je yg leh aplikasikan
kih3 :DDDD

sipisenan said...

hehe... itu da slalu wat da... tp aku tringin nk wt yg no 2.. mne la tw aku ni ader bakat terpendam.. boley la masok 'idola kecil'... haha

~kuyam~ said...

hahaha..jgn sipi.kang hujan lebat sluruh malaysia :p

sipisenan said...

ish2.. sedar la siape aku.. suare x sedap..isk2

anlonso said...

kalau erm..aku kawin..tibe2 bini majuk,..dye tido lua ar..pe lagi.kerek sgt..

Nurna said...

ko nak mampus...kalo pakwe aku wat cmtu...sah2 aku lempang n terajang die laju2...haha

sipisenan said...

haha.. nurna2... ko ni ganas dow.. nseb naek la awek aku ni solehah. nme da solehah, orgnyer pon solehah... ish2... seram gak ngn ko nih.. haha

anlonso said...

ala lek ar...bini je pon... skali skale tukar angin...haha..(cam nak kena trajang je aku ni)..