Wednesday, February 10, 2010

aku dan si dier..


salam/hello...

AWAS..!! KALAW ANDA NI ANTI-ROMANTIK, DILARANG SAME SKALI MEMBACE POST INI..!

     aku da kapel ngn awek aku ni da lme la jgk.. dekat 6 semester da.. wow, x caye jer.. hehe.. ble sebut bab2 kapel ni, mesti ramai yg cakap cinta time2 remaje ni cinte monyet jer.. x ley cayer.. dan ader yg mungkin berkate.." pasni clash la tu..". dan ader gak yg berkate begini.." aku nk tgk brape lme diorg ley tahan.. ntah2 sbulan jer.. haha.. " isk2.. klw anda nk tw, org2 yg berkate sebgini la org yg cemburu+jeles+sengal tw x.. ish2.. ni la manusie..  x tw la diorg tu jeles ker ape ker.. ish.. trok tol.. klw korg nk tw la, bapak aku ngn mak aku da lamer kapel.. time diorg kapel dlm dalam tahun 1978.. time tu bapak aku form 4, mak aku form 2.. hah.. sape kater x ley kekal.. yg pnting niat ikhlas dan jujur.. korg nk cakap aper cakp la.. huhu.. (ter emo lak..haha).
    ok, now back to our story... stiap insan yg berpasangn nih, x kre la yang kapel, mahupon yg da kawen, mesti nyer diorg ader lagu feveret diorg.. maksud aku, lagu yg samer2 diorg minat.. dan ble diorg dgr lagu nih, diorg akan saling ingt antre satu same laen..  cm mak ngn bapak aku, ble dgr lagu2 lame, mesti dalam byk2 lagu tu, mesti ader lagu  'cinte' diorg.. hehe.. dan ble lagu tu disiarkan kat radio ker, mesti bapak aku akn cakap.." ha, ni la lagu bapak ng mak kamu dl.. hehe..".  dan ble dgr bapak ckp gitu, mak mesti malu2.. ish2.. bgos tol diorg ni.. tue2 pon romantik lg... hehe..
    dan kat sini , dgn x malunyer, aku nk post lagu 'cinte' aku kat korg.. aper? geli ngn post aku arini? dah2, sape yg geli tu, x yah bace.. hehe..

satu penantian.....
Kau yang ku sayang
Dari dulu, kini dan selama-lamanya
Sebelum kenal dirimu
Sebelum jumpa dirimu
Kau sering datang dalam mimpiku

Kata hatiku
Selalu membisik kau adalah milikku
Biar lama pun kutunggu
Saat kedewasaanmu
Daku tak pernah jemu menantimu

Disaat ku sendiri
Ku bayangkan wajahmu
Terkadang ku berilusi
Tentang dikau dan aku

( korus )
Ku harapkan semua ini
Esok kan jadi kenyataan
Dan aku berjanji
Kan ku bahagiakan dirimu selamanya

Kuharapkan semua ini
Akan segera terjadi
Dan semoga nanti
Bukan sekadar impian belaka..

lagu ni dendangn Dwen.. penyanyi 80 an x silap aku.. x pon penyanyi thn 70 an... aku pon x ingt.. lagu klw time2 jiwang dgr bes gler.. hehe..~

 
~ love u so much darling..  =)  ~




 





5 comments:

~kuyam~ said...

wow!

limauais said...

waa..sifi..
sweeetnyee..
bruntung la awek ko..huhu..

sipisenan said...

=).. jiwang kan aku nih..hehe

NeenaAnuar said...

alahai dik... pedulikan apa org nak kata... yang penting kite happy!

akak sendiri berchinta 6 tahun ngan hubby before kawin.. and alhamdulillah makin hari makin sayang... *wink*

sipisenan said...

wow.. ni romantik abes nih.. heheee. smoger bahagie lalu tw.. =)